Avfallshåndtering

Borettslaget har to standplasser med avfallsbeholdere. Foran Jerikoveien 97a er beregent for blokk 87, 89 og 97. Standplassen i gavlveggen 99 hjørnet av blokk 91b er beregent for blokk 91, 93 og 99.

Alt som skal kastes legges opp i beholdere ikke utenfor. Vennligst ikke send små barn som ikke får kastet oppi beholdere. Husk å sortere avfalle ditt matavfall i grønn pose plast i blå poser. Papp, papir skal legges i papirbeholder. Glass og metall skal legges i eget beholder.

Spesial avfall

Spesial avfall som malingsrester, kjemikalier, dekk elektriske artikkler leveres på godkjente mottaks steder. Det som legges utenfor avfallsbeholdere må bli kastet på godkjente mottak på borettslagets regning som alle beboere deler. Beboere oppmuntres til å si fra dersom de ser noen kaste søppel utenfor beholdere eller sette fra seg spesialavfall.

Komprimatorbil

Borettslaget bestiller komprimator bil 3-4 ganger i året. Komprimatorbil er beregnet til å kaste stort søppel som ellers ikke passer i beholdere, som møbler o.l. Komprimatorbil vil ikke ta med spesialavfall som elektriske artikler, maling o.l.

Beboere som ønsker å benytte seg av komprimatorbil må selv kaste søppel i komprimatorbilen.

Neste komprimatorbil kommer ikke bestemt enda.